Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WORDPRESS αποτελεί την πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση για την δημιουργία του προσωπικού σας blog ή της εταιρικής ιστοσελίδας σας.

Για αυτό τον λόγο, όμως, απαιτεί και ιδιαίτερη προσοχή στην διαδικασία της κατασκευής, προκειμένου όχι μόνο να είναι λειτουργική αλλά και μοναδική.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι «Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση».

Είναι αυτονόητο, λοιπόν, ότι η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εικόνα που θα σχηματίσει για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει τον δικό της, μοναδικό σχεδιασμό, ενώ πληρεί όλα τα πρότυπα προσβασιμότητας που καθορίζει το World Wide Web Consortium.

Οι ιστοσελίδες μας δοκιμάζονται στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης και συσκευές, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι απεικονίζονται άψογα σε κάθε περίπτωση.

Κατασκευη ιστοσελιδας wordpress

Κατανοούμε τι ακριβώς θέλετε από την ιστοσελίδα σας, τον στόχο και τις προτιμήσεις σας.

Δημιουργούμε ένα μοναδικό εικαστικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Αν χρειαστεί, θα επαναλάβουμε αυτό το βήμα μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεντρώνουμε όλο το απαραίτητο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες κλπ).

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για μηχανές αναζήτησης (SEO- Search Engine Optimization), την επιμέλεια των κειμένων ή και τη συγγραφή τους.

Με βάση τη σχεδιαστική πρόταση που εγκρίνατε και το υλικό που μας παρείχατε ή που δημιουργήσαμε, προχωράμε στην κατασκευή της ιστοσελίδα σας.

Αφού ελέγξουμε κάθε λεπτομέρεια και βεβαιωθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί πλήρως, δημοσιεύουμε την ολοκαίνουρια ιστοσελίδας σας.

Εταιρικές ιστοσελίδες

Με ευέλικτα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως Web hosting και Support είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Περισσότερα για την δημιουργία ιστοσελίδας με wordpress μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο μας, στο οποίο θα βρείτε πληροφορίες και για τα παρακάτω:

– Πόσο κοστίζει η δημιουργία ιστοσελιδας με wordpress
– Τι είναι η κατοχύρωση domain name;
– Web Hosting – Φιλοξενία Ιστοσελίδων
– Κόστος φιλοξενίας

***

Περισσότερα για το SEO ιστοσελίδων, σε πιο επεξηγηματικά άρθρα, μπορείτε να διαβάσετε στην κατηγορία: SEO BLOG