Νέο update στον αλγόριθμο της Google “διορθώνει” το medic update του Αυγούστου

ενημέρωση του αλγορίθμου της Google

Εντονη φημολογία επικρατεί στο διαδίκτυο γύρω από την βασική ενημέρωση του αλγορίθμου της Google τον μήνα που διανυουμε (Μάρτιος 2019).

Το core update φαινεται να ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου και οι φήμες λένε ότι πρόκειται –περίπου- για μια επιστροφή στην κατάσταση που υπήρχε τον Αυγουστο του 2018 οπότε και πραγματοποιήθηκε το Medic update.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως τονίζεται στις κοινοτητες των ειδικών SEO αρκετοί ιστότοποι είδαν την επισκεψιμότητα τους να αυξάνεται ξανά μετα την μεγάλη πτώση του Αυγούστου.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλα τα site που “χτύπησε” το medic update.

Βελτίωσεις στα αποτελέσματα κατάταξης, αλλά όχι για όλους

Καποια βλέπουν την κατάταξη τους να βελτιώνεται, άλλα δεν βλέπουν τίποτα και μερικά βλέπουν την κατάσταση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης να χειροτερεύει.

Η Google δεν κάνει λόγο για επιστροφή στην κατάσταση που υπήρχε στην κατάταξη των αποτελεσματων μηχανης αναζήτησης τον Αυγουστο του 2018.Το μόνο που δήλωσαν είναι ότι ότι “βελτιώνουμε συνεχώς τους αλγορίθμους».

Υπενθυμίζουμε ότι την 1η Αυγουστου 2018, o αλγοριθμος της Google, ενημερώθηκε και οι ιστοσελίδες που επηρεάστηκαν περισσότερο από το update ανήκουν στην κατηγορία «Τα χρήματά σας ή τη ζωή σας», γνωστή και ως YMYL (Your Money, Your Life), η οποία αφορά ιστότοπους που ασχολούνται με τους τομείς της υγείας και της χρηματοδότησης

Copyright  2018-2023 - Mind the SEO
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική, του περιεχομένου του ιστότοπού με οποιονδήποτε τρόπο.

Scroll To Top