“Δεν υπάρχει core update στον αλγόριθμό της Google” (Φεβρουάριος 2020)

google February 2020 core update

Δεν υπάρχει Core update στον αλγόριθμό της Google τον μήνα που διανύουμε (Φεβρουάριος 2020), τονίζει ο εκπρόσωπος της Google, Danny Sullivan (Google’s public search liaison) με αφορμή την “καταιγίδα” σχολίων σχετικά με ανακατατάξεις ιστοτοπων στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Sullivan απάντησε ότι ο αλγόριθμος ενημερωνεται συνέχεια και πόσταρε tweet του 2019 που εξήγησε τη διαφορά μεταξύ μιας “καθημερινής ενημέρωσης” και μιας ενημέρωσης στον βασικό αλγορίθμο (core algorithm update).

 

Ενημέρωση στον βασικό αλγόριθμό και daily updates

Μια ενημέρωση στον βασικό αλγόριθμο προκαλεί συνήθως ιδιαίτερα σημαντικές διαφοροποιήσεις στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στην αναζήτηση της Google.

Οι διακυμάνσεις που παρατηρούν οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων- και ξεκινούν οι σχετικές συζητησεις για ενημερώσεις στον βασικό αλγορίθμο- οφείλονται κυρίως στις μικρές καθημερινές αλλαγές. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι η Google πραγματοποιεί ενημερώσεις στον αλγόριθμό της κάθε μέρα.

Θυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο ακριβώς είχε γίνει η ίδια κουβέντα στα social media  οπότε και είχε γίνει λόγος για “Ενημέρωση του Αγίου Βαλεντίνου“.

Copyright  2018-2023 - Mind the SEO
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική, του περιεχομένου του ιστότοπού με οποιονδήποτε τρόπο.

Scroll To Top